Is jouw personeel actief op social media? En zitten ze dan ook op jouw bedrijfspagina’s? Bij veel bedrijven gebeurt dit niet. En dat is zonde! Door middel van social media kun jij namelijk jouw medewerkers beter betrekken bij het bedrijf. Daarnaast bereik je ook een groter aantal (potentiële) klanten wanneer jouw medewerkers reageren op jouw bedrijfscontent.

In-company social media marketing voor medewerkers

Bij YOMS weten we precies wat het belang is en de mogelijkheden van jouw medewerkers op social media. Alleen weten veel medewerkers dit niet. Misschien is het voor jou zelf ook onbekend. YOMS biedt daarom in-company social media trainingen aan om jullie hiermee te helpen. Alle trainingen worden geheel op maat opgezet. We bepalen samen de duur, platformen en het niveau van de training.

We geven niet alleen social media training. We zijn in staat om al onze kennis om te zetten in trainingen op maat. We dragen graag onze kennis over wanneer er voldoende capaciteit in het bedrijf aanwezig is om de werkzaamheden zelf uit te voeren. Houd er rekening mee dat zowel advertenties, social media, blogs, nieuwsbrieven en alle andere vormen van online marketing regelmatig moeten worden bijgehouden en geanalyseerd.

Online Marketing Training YOMS
NEEM DIRECT CONTACT OP