Your Online Marketing Specialist 

Mijn naam is Ester Brons en in 2018 ben ik gestart als zzp’er onder de naam Your Online Marketing Specialist. Mijn bedrijf is ontstaan uit een passie voor de Nederlandse taal, digital marketing, psychologie en het zelfstandig zijn. Door tijd en expertise aan jouw bedrijf toe te wijden, is mijn doel om je online bereik en conversie te vergroten.

Achtergrond   

Nadat ik mijn studie Toegepaste Psychologie succesvol afrondde, heb ik ervaring in het buitenland opgedaan. Eerst door te reizen door Centraal Amerika en daarna door te wonen & werken in Dublin. Daar heb ik als Campaign Manager voor Google Ads gewerkt, en leerde ik alles om een succesvolle advertentiecampagne in het zoeknetwerk van Google op te zetten en te optimaliseren, voor de grootste bedrijven in Nederland. Daarnaast werkte freelance voor verschillende opdrachtgevers en startte mijn eigen reisblog Travellingester. Tekstschrijven is mijn passie en ik zie het als een welkome uitdaging om verschillende doelgroepen te beïnvloeden door middel van tekst, beeld en online marketing. 

‘De vraag “Wat drijft mensen?” is wat mij drijft’

In 2018 heb ik daarom mijn eigen bedrijf Your Online Marketing Specialist opgezet en ben ik terug verhuisd naar Nederland. Nu heb ik al mijn kennis en vaardigheden omtrent (content) marketing en psychologie met elkaar gecombineerd. En ik zet ze elke dag met plezier in om andere bedrijven en freelancers online verder te helpen. Ook jou! Ik vind het super om nieuwe mensen en branches te leren kennen en mijn kennis en vaardigheden hierop los te laten om de online aanwezigheid van je bedrijf te vergroten. Stuur gerust een berichtje of bel me op!

 

CONTACT
  • Toegepaste Psychologie – Hogeschool Leiden

  • Oline Marketing – Shaw Academy 

  • Blogging & Content Marketing – Shaw Academy

  • Taal en stijl – LOI

  • Digital Garage Certificate – Google (ID: 9SP FLJ HFX)

  • Ads Fundamentals, Search, Display & Mobile – Google

“Kennis van de feiten. Heldere uitleg en creatieve oplossingen. Kort-om, dat is YOMS!”

HUUB V - BALLUFF

“Ester did an exceptional job of swiftly and precisely translating my business / finance / metallurgical themed content. She is highly responsive and professional. I intend to hire her again soon and recommend her without reservation.”

JONATHAN K. - UPWORK