Your Online Marketing Specialist 

YOMS is een jonge en energieke ZZP onderneming, opgericht door Ester Brons. Het bedrijf is opgericht uit een passie voor de Nederlandse taal, digital marketing, psychologie en het zelfstandig zijn. De strategie is om tijd en expertise aan jouw bedrijf toe te wijden en zo het online bereik en de conversies van je bedrijf te doen groeien.

De achtergrond van YOMS  

Nadat ik mijn studie Toegepaste Psychologie succesvol afrondde, heb ik veel ervaring in het buitenland opgedaan. Eerst door te reizen door Centraal Amerika en daarna door te wonen & werken in Dublin. Hier heb ik als Campaign Manager voor Google gewerkt. In deze functie leerde ik alles om een succesvolle Google Ads campagne in het zoeknetwerk op te zetten en te optimaliseren, voor de grootste bedrijven in Nederland. Daarnaast schreef ik al sinds mijn studietijd teksten. Ik werkte freelance voor verschillende opdrachtgevers en startte mijn eigen reisblog Travellingester. Tekstschrijven is mijn passie en ik vind het ontzettend interessant om te zien hoe je verschillende doelgroepen kan beïnvloeden door middel van tekst, beeld en online marketing. 

In 2018 heb ik daarom mijn eigen bedrijf Your Online Marketing Specialist opgezet en ben ik terug verhuisd naar Nederland. Alle kennis en vaardigheden omtrent de online marketing en psychologie zijn hierin gecombineerd. Deze kennis en vaardigheden zet ik nu elke dag met plezier in om andere bedrijven en freelancers online verder te helpen. Ook jou! Ik vind het super om nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe branches, en mijn kennis en vaardigheden hierop los te laten ten behoeve van de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Dus stuur een berichtje of bel me op, dan kunnen we eens kennismaken! 

 

  • Toegepaste Psychologie – Hogeschool Leiden

  • Oline Marketing – Shaw Academy 

  • Blogging & Content Marketing – Shaw Academy

  • Coaching for Performance – Voxpro

  • Digital Garage Certificate – Google (ID: 9SP FLJ HFX)

  • Ads Fundamentals, Search, Display & Mobile – Google

CONTACT

Recente Projecten

SEO • SEA • SMM • TRAINING • WEB

“Kennis van de feiten. Heldere uitleg en creatieve oplossingen. Kort-om, dat is YOMS!”

HUUB V - BALLUFF

“Ester did an exceptional job of swiftly and precisely translating my business / finance / metallurgical themed content. She is highly responsive and professional. I intend to hire her again soon and recommend her without reservation.”

JONATHAN K. - UPWORK

Diensten en samenwerking

YOMS werkt alleen maar ook samen met andere ZZP’ers. Op onze DIENSTEN pagina kun je meer lezen over YOMS voor jouw bedrijf kan betekenen. Schrijven, adverteren, social media, webdevelopment, je roept maar! Door een open communicatie, goede samenwerking en natuurlijk met een tas vol kennis, vaardigheden en passie, helpt YOMS bedrijven verder. Online! 

CONTACT