Your Online Marketing Specialist 

YOMS is een jonge en energieke ZZP onderneming, opgericht door Ester Brons. Het bedrijf is opgericht uit een passie voor de Nederlandse taal, digital marketing, psychologie en het zelfstandig zijn. De strategie is om tijd en expertise aan jouw bedrijf toe te wijden en zo het online bereik en de conversies van je bedrijf te doen groeien.

  • Toegepaste Psychologie – Hogeschool Leiden

  • Oline Marketing – Shaw Academy 

  • Blogging & Content Marketing – Shaw Academy

  • Coaching for Performance – Voxpro

  • Ads Fundamentals – Google

  • Digital Garage Certificate – Google (ID: 9SP FLJ HFX)

  • Ads Search, Display & Mobile – Google

Achtergrond

Nadat Ester haar studie Toegepaste Psychologie succesvol afrondde, heeft zij veel ervaring in het buitenland opgedaan. Onder adnere reizen door Centraal Amerika en wonen & werken in Dublin. In Dublin heeft zij als Campaign Manager voor Google gewerkt, waarin zij alles leerde wat er nodig is om een succesvolle Google Ads campagne in het zoeknetwerk op te zetten en te optimaliseren. Daarnaast werkte Ester al een tijd als freelance tekstschrijver voor haar eigen REISBLOG en voor verschillende opdrachtgevers. De passie voor tekstschrijven is met de jaren alleen maar gegroeid! 

In 2018 is daarom Your Online Marketing Specialist opgezet, waarna Ester terug verhuisde naar Nederland. Alle kennis en vaardigheden omtrent de online marketing en psychologie zijn hierin gecombineerd. Deze kennis en vaardigheden worden nu met veel plezier dagelijks ingezet voor verschillende opdrachtgevers. Én verder ontwikkeld door het volgen van nieuwe online cursussen, webinars, marketingonderzoeken en het contact met andere online marketeers.

 

YOMS

YOMS werkt alleen maar ook samen met andere ZZP’ers. Op onze DIENSTEN pagina kun je meer lezen over YOMS voor jouw bedrijf kan betekenen. Schrijven, adverteren, social media, webdevelopment, je roept maar! Door een open communicatie, goede samenwerking en natuurlijk met een tas vol kennis, vaardigheden en passie, helpt YOMS bedrijven verder. Online! 

“Kennis van de feiten. Heldere uitleg en creatieve oplossingen. Kort-om, dat is YOMS!”

HUUB V - BALLUFF

“Ester did an exceptional job of swiftly and precisely translating my business / finance / metallurgical themed content. She is highly responsive and professional. I intend to hire her again soon and recommend her without reservation.”

JONATHAN K. - UPWORK