Zoekmachine optimalisatie of search engine optimisation (SEO) is het proces waarbij je allerlei factoren op je website optimaliseert. Dit zodat je positie in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google, verbetert. Je kunt natuurlijk bovenaan in Google staan door middel van adverteren, maar SEO is een duurzamere en goedkopere oplossing die van groot belang is voor ieder bedrijf.

SEO score optimaliseren voor jouw bedrijf

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat jouw bedrijf gevonden kan worden in zoekmachines en het liefst zo hoog mogelijk. Van de mensen begint 90% de online zoektocht op Google, daarom is het van belang op een zo hoog mogelijke plek te staan. Bijna niemand klikt tegenwoordig namelijk meer verder dan de eerste pagina in een zoekmachine. Wat heb je aan een prachtig bedrijf en een online visitekaartje, als niemand jouw website weet te vinden?

Met een goede Zoekmachine optimalisatie (SEO) strategie zorg jij ervoor dat de kans groter wordt dat jouw website daar tussen de eerste zoekresultaten in de zoekmachine verschijnt. Tussen of misschien wel boven je grootste concurrenten! 

Lees hier ook meer over in een van onze blogs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact met YOMS
close slider