Een social media campagne voor je bedrijf succesvol inzetten, analyseren en optimaliseren is specialistisch werk. YOMS helpt je hier graag bij! Wij kunnen social media marketing voor jouw bedrijf opzetten en bijhouden. Elke campagne wordt op maat gemaakt en aangepast aan jouw doelstellingen.

Een social media strategie voor je bedrijf

Anno 2018 kan iedereen wel een bericht op Facebook of LinkedIn plaatsen. Een succesvolle social media campagne opzetten is een ander verhaal. Belangrijke factoren zijn: creativiteit, expertise en vooral veel tijd. Focus op de kern van je bedrijf: Maak je medewerkers vrij voor werk waar ze goed in zijn en laat je social media strategie ontwikkelen en beheren door een professional.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op. Bekijk ook onze BLOG pagina voor meer informatie over de verschillende kanalen en doelen die je als bedrijf kan inzetten. 

In-company social media training

Bij een goede social media strategie horen ook werknemers die actief meedoen. Een likeje, even delen of een reactie op een bericht zorgt ervoor dat jouw bereik een stuk toeneemt! Om jouw medewerkers actief te betrekken bij de social media, geven we in-company social media trainingen bij YOMS. Deze worden volledig aan jouw wensen afgestemd. Het niveau, de te behandelen kanalen en het aantal uur stemmen we allemaal met elkaar af. 

NEEM DIRECT CONTACT OP